Cu cât se vând drogurile în Constanța

4322
5
Cu cât se vând drogurile în Constanța - fondcucatsevanddrogurile-1431451560.jpg

Articole de la același autor

Fenomenul drogurilor atinge cote alarmante, mai ales în municipiul Constanța. Cel puțin săptămânal sunt prinși diverși dealeri care vând etnobotanice, canabis sau marijuana. Prețurile "plăcerii" diferă de tipul de drog și modul în care le consumi. Un joint este mai ieftin decât prizatul de "substanțe albe",

iar lista poate continua.

Dintre drogurile ilegale, cel mai consumat în Constanța este cannabisul, folosit în principal sub două forme: marijuana și hașiș. Marijuana este produsul rezultat din uscarea florilor și a frunzelor plantei de canabis și, de obicei, se fumează. Hașișul este obținut din rășină.

Pe de altă parte, etnobotanicele sunt cele mai des răspândite droguri în județul nostru. Deși magazinele care comercializau astfel de sub-stanțe au fost închise încă de acum aproximativ patru ani, dealeri se găsesc la toate colțurile. În Constanța există o adevărată "hartă" a drogurilor: de la Gară până în Faleză Nord, de pe bulevardul Mamaia și până pe Aurel Vlaicu, etnobotanicele se găsesc peste tot, important este să știi cine le vinde.

Polițiștii constănțeni, dar și jandarmii îi depistează și cercetează pe cei care vând droguri, însă fenomenul s-a răspândit așa de tare încât cu greu le mai poți face față. Pentru tineri, totul începe cu "o singură dată" și se transformă într-o dependență din care cu greu mai poți da înapoi. Nu de puține ori, aceștia fură bani din casele părinților sau cerșesc pentru 20 lei, pentru "o priză" sau un joint.

Prețuri pentru toate buzunarele

Este și cazul unor tineri prinși, zilele trecute, de jandarmii constănțeni.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune în cartierul Faleză Nord a observat un grup de trei persoane, în mijlocul căruia se afla un tânăr de 18 ani care avea în mână o pungă în care se aflau mai multe pliculețe. Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, au încercat să fugă în momentul în care i-au văzut pe militari, însă au fost opriți și percheziționați. Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 25 pachețele de staniol cu substanță vegetală halucinogenă de culoare albă și verde. Cei doi tineri le-au declarat oamenilor legii că sunt consumatori de etnobo-tanice și au cumpărat cele patru plicuri de la "comerciant", cu 40 lei pe bucată, pentru substanța albă și 20 lei pe bucată, pentru substanța verde.

De altfel, internetul este plin de anunțuri care mai de care mai tentante cu privire la droguri și prețurile lor. Spre exemplu, un gram de cannabis se vinde cu 40-60 lei, marijuana, între 15 și 30 lei, în timp ce etnobotanicele au prețuri cuprinse între 20 și 70 lei. 

Comentează știrea

Benedict
13 mai 2015
Drogatii ie buni

Din moment ce pedepsele pentru traficul de droguri este asa de mic in Romania,inseamna ca nu e cazul sa mai facem tam-tam,adica inseamna ca nu este ceva grav.Societatea ii place,e ceva cool sa te drohezi,sa conduci matol,sa talharesti pentru o doza. Nu faci asta,nu esti din lumea buna.

catalin
13 mai 2015
Angajare imediata !!!!!

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

eu
13 mai 2015
droguri

A ti gresit preturile vreau si eu marijuana cu 15-30 lei cumpăr mai multa :))))

wtf
13 mai 2015
diferenta

Draga Andreea, poate ne spui si noua cam care e diferenta dintre marijuana si canabis ? Oare nu e tot aia (atentie intrebare capcana) ? De ce mama naibii va apucati sa scrieti daca habar n-aveti despre ce e vorba ? Chiar asa greu e sa dai un search pe Google sau n-aveti net in redactie ?

Gigi Kent 8
13 mai 2015
baliverne

O prostie de articol ,prinde-ti traficantii nu mai scrieti desene animate pe hartie....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3424 secunde