Cruzime la adăpostul de animale? Poliția a deschis o anchetă

286
1
Cruzime  la adăpostul  de animale? Poliția  a deschis o anchetă - cruzime1-1499873848.jpg
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați, marți, în jurul orei 13.30, de către un bărbat care a anunțat că în interiorul unei societăți comerciale din orașul Ovidiu există cadavrul unui câine despre care există suspiciunea că decesul s-ar datora unor rele tratamente. 


Societatea în cauză se numește Green Life Recycling și în vara trecută a încheiat un contract cu Primăria Constanța privind serviciul de capturare, transport și adăpostire și alte operațiuni veterinare pentru câinii fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanța. 


Alături de polițiști, la sediul societății comerciale în cauză s-au deplasat și reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, care au decis transportarea cadavrului animalului la sediul instituției, în vederea efectuării examenelor specifice de laborator. 


În cauză sunt efectuate cercetări in rem pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept.


Comentează știrea

intrebare...
13 iulie 2017
,,,

de ce nu deschide politia cate un dosar penal primariei, direct primarului, caci nu functia nu isi face treaba pt care este platit, pt fiecare om muscat de maidanezi ??? sau idiotilor care hranesc cainii de langa bloc, iar trecatorii sunt muscati de animalele care se considera stapini pe teritoriul lor ? e bine sa fii bugetar, scuze gasesc mereu, 8 ore trec rpd cand arzi gazul...

Pagina a fost generata in 1.8975 secunde