CRUZIME FĂRĂ MARGINI! FETIȚĂ DE 10 ANI, DIN CONSTANȚA, VIOLATĂ ÎN REPETATE RÂNDURI

1728
2
CRUZIME FĂRĂ MARGINI! FETIȚĂ DE 10 ANI, DIN CONSTANȚA, VIOLATĂ ÎN REPETATE RÂNDURI - pedofil-1457693455.jpg
Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost reținut după ce a violat o fetiță de doar 10 ani, în repetate rânduri! Pedofilul a luat fetița, în data de 4 martie, din Gara CFR Constanța, păcălind-o că o cunoaște pe mama sa și a dus-o în localitatea Castelu, acolo unde bărbatul are domicilul. Zile la rând, tânărul a abuzat-o sexual și după ce și-a satisfăcut plăcerile macabre a adus-o pe micuță pe data de 9 martie în zona Gării. Acolo, minora a fost găsită de părinți, cărora le-a povestit calvarul prin care a trecut. Medicii legiști le-au confirmat părinților cruzimea fără margini la care a fost supusă micuța. Ieri, bărbatul a fost reținut și este dus astăzi în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. 



UPDATE - Protecția Copilului Constanța a deschis o anchetă socială în acest caz, iar micuța a fost luată temporar din custodia familiei și plasată într-un Centru de Primiri Urgențe.


Comentează știrea

Speram sa ajungi si tu sa te apleci dupa sapun de multe ori
11 martie 2016
Acest om se pare ca uraste constantenii

De ce nu s-au nimerit copiii lui Fagadau acolo? Din cauza unor colegi de ai lui de prin diferite primarii care isi iau spagile pe strazi, asa cum am vazut acum ceva timp in presa si la tv, acest .......... nu vrea sub nici un chip sa instaleze camere video pe strazi. El are de gand sa se mute in scurt timp in vreun paradis fiscal ( Cipru- intreaba sotia) probabil, si il doare in ......de Constanta.

adevar
11 martie 2016
adevar

UE romani asteapta si ei turisti straini

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4114 secunde