Criteriile de înălțime și interdicția tatuajelor au devenit istorie la admiterea în MAI

290
Criteriile de înălțime și interdicția tatuajelor au devenit istorie  la admiterea în MAI - criteriile-1511456937.jpg

Articole de la același autor

Candidații la concursurile de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), precum și persoanele recrutate pentru ocuparea prin concurs a unor posturi vacante nu mai trebuie să îndeplinească acea condiție a unei înălțimi minime. Măsura este prevăzută într-un act normativ apărut recent în Monitorul Oficial.

Concret, candidații la admiterea în instituțiile de învățământ ale MAI sau la ocuparea prin concurs a unui post vacant trebuie să susțină și să promoveze o probă de evaluare a performanței fizice, care are de acum noi reguli. Candidații trebuie să parcurgă un traseu ce conține 11 elemente într-un timp mai scurt de două minute și 25 de secunde, precizează avocatnet.ro.

Totodată, Ordinul MAI nr. 144/2017 elimină și interdicția de a avea semne particulare sau tatuaje neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară, pentru persoanele care candidează la școlile pentru subofițeri - pompieri sau care participă la concursurile organizate pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6715 secunde