CRISTIAN SIMA: "Am plecat din țară de frică. Sunt în Islanda, dar mă voi întoarce"

316
CRISTIAN SIMA:
Fostul director al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a declarat vineri seara într-o emisiune TV, că este în Reykjavik (Islanda). El susține că a plecat de frică din România, întrucât i s-ar fi cerut să își cedeze toate activele pe care le are după ce a pierdut banii clienților săi.

"La sfârțitul lunii septembrie, în ultima vineri, am plecat în Elveția, pentru că altfel ar fi trebuit să semnez că cedez toate activele. Am multe participațiuni, case, apartamente. De când am început să scriu, nu v-am spus nicio minciună. Totul se referă la bani și la putere", a declarat Sima în direct la Realitatea TV.

Brokerul a mai adăugat că în Islanda stă într-o casă închiriată pentru două luni. "Am plecat din cauza unei presiuni mari asupra mea. Pesiunea ajunsese la maximum. Am tranzacționat prost și am pierdut banii. Îmi este frică fizic. Îmi este frică pentru că atunci când pierzi banii clienților, ei se pot răzbuna. Am pierdut banii. Eu am făcut tranzacțiile riscante de capul meu. Am încercat să mă salvez din zi în zi", a mai spus Sima. Sursa Mediafax. Citește mai multe amănunte...

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3194 secunde