Cristian Lațcău a fost înlocuit de la conducerea DGIPI. Noul șef este Gelu Marin Oltean

424
Șeful Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI) din cadrul Ministerului Administrației și Interne,comisar șef de poliție Gheorghe Cristian Lațcău, a fost înlocuit din funcție, marți, iar la conducerea Direcției a fost împuternicit comisarul șef de poliție Gelu Marin Oltean, potrivit NewsIn.

Prin Ordin al ministrului Administrației și Internelor, Gabriel Berca, Cristian Lațcău a fost mutat, în interesul serviciului, înapoi la Poliția Română – Direcția de Combatere a Criminalității Organizate, urmând a fi numit în funcția de șef serviciu al Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Sălaj, potrivit competenței, se arată într-un comunicat al MAI remis marți NewsIn. În locul său a fost împuternicit comisar șef de poliție Gelu Marin Oltean.

De asemenea, tot prin Ordin al ministrului de Interne, adjunctul lui Lațcău de la DGIPI, comisar șef de poliție Adrian Jurca, a fost mutat la Serviciul de Informații și Protecție Internă Arad, de unde fusese numit în funcția de director adjunct al DGIPI, urmând a fi numit în funcția de șef al acestei structuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Razii la interlopi
Pagina a fost generata in 0.2248 secunde