Cristian Borcea ar putea afla astăzi dacă va fi eliberat condiționat

120
Cristian Borcea ar putea afla astăzi dacă va fi eliberat condiționat - cristiborcea-1530513709.jpg

Articole recomandate

Magistrații Tribunalului Ilfov ar urma să decidă luni dacă fostul acționar de la Dinamo Cristian Borcea, condamnat la șase ani și patru luni de închisoare în dosarul "Transferurilor de jucători", rămâne în închisoare. Până acum, instanța i-a respins de două ori cererea de liberare condiționată.

Tribunalul Ilfov a amânat joia trecută, pentru 2 iulie, pronunțarea în cazul cererii de eliberare condiționată din închisoare a fostului acționar de la Dinamo.

Cristian Borcea este singurul condamnat în dosarul "Transferurilor de jucători" care a rămas încarcerat.

În 2 mai, Judecătoria Sectorului 4 i-a respins lui Borcea cererea de eliberare condiționată, decizia instanței nefiind definitivă.

A fost pentru a doua oară când Cristian Borcea a cerut eliberarea condiționată. El a mai făcut o astfel de solicitare și în 2017. Atunci, Judecătoria Sectorului 4 i-a admis cererea, dar Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acționar al Dinamo nu poate fi eliberat condiționat și că poate formula o nouă cerere după șase luni, scrie News.ro.

Cristian Borcea este încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel București, la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în dosarul "Transferurilor de jucători".

În martie 2014, în dosarul "Transferurilor de jucători" au fost condamnați Ioan Becali și Cristian Borcea la câte șase ani și patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani și opt luni de închisoare, George Copos la trei ani și opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani și șase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună și zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu și Gheorghe Nețoiu la câte trei ani și patru luni de închisoare.

În luna februarie a acestui an, magistrații instanței supreme au decis achitarea lui Cristian Borcea în dosarul privind mita dată fostei judecătoare Geanina Terceanu. În acest dosar, Victor Becali a fost condamnat la cinci ani și opt luni de închisoare, Ioan Becali a primit șapte ani și patru luni de închisoare, iar Geanina Terceanu a fost condamnată la șapte ani de închisoare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4573 secunde