Cristian Adomniței a fost pus sub control judiciar. Decizia este definitivă

120
1
Cristian Adomniței a fost pus sub control judiciar. Decizia este definitivă - cristianadomniei-1435248313.jpg

Articole recomandate

Curtea de Apel Iași a decis definitiv înlocuirea arestului la domicliu cu măsura controlului judiciar pentru 30 de zile în cazul liberalului Cristian Adomniței, preșdintele Consiliului Județean Iași, informează Știri pe surse.

Urmare a deciziilor judecătorilor, el nu va putea reveni la șefia Consiliului Județean, funcție din care este suspendat. În plus, el nu are voie să se apropie sau să comunice cu inculpații din dosarul în care este cercetat, cu ceilalți suspecți sau cu martori. Totuși, Adomniței poate să părăsească teritoriul țării pe perioada cercetării. Dacă nu respectă aceste decizii, controlul judiciar poate fi înlocuit cu o măsură preventivă mai aspră.

Cristian Adomniței este cercetat pentru favorizarea făptuitorului și fals intelectual, într-un dosar privind nereguli referitoare la un parteneriat cu o firmă privată care a avut ca obiect promovarea județului. În același dosar sunt anchetate de procurorii DNA Iași și Cristina Teodora Jinga, Carmen Irimescu, două angajate ale CJ Iași, și Letiția Popa.

Comentează știrea

costy
26 iunie 2015
afaceri

Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2671 secunde