Cristi Borcea s-a predat în această dimineață după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare

768
Cristi Borcea s-a predat în această dimineață după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare - 646x404-1549612002.jpg

Articole recomandate

Cristi Borcea a ajuns la IPJ Ilfov vineri dimineață, după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare. Va fi încarcerat după finalizarea documentației la Rahova.



Omul de afaceri Cristian Borcea ajunge iar în spatele gratiilor, după ce judecătorii Înaltei Curții de Casație și Justiție l-au condamnat la cinci ani de închisoare, cu executare, în dosarul retrocedării plajelor. Sentința este definitivă.

De închisoare nu scapă nici fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care a primit o condamnare de nouă ani. Implicat în același dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit 5 ani de închisoare.

Sentința vine după ce pronunțarea în acest dosar a fost amânată de cinci ori. În primă instanță, Cristian Borcea a fost achitat, iar Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu au primit sentințe cu suspendare, de 4, respectiv 3 ani de închisoare.


Deși prejudiciul în aceast dosar a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro, nu au fost dispuse despăgubiri civile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5084 secunde