€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Cristi Borcea, ORGIE SEXUALĂ în spitalul închisorii?

Ştire online publicată Joi, 11 Decembrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Cristi Borcea ar fi întreținut relații sexuale cu o asistentă chiar în spitalul Penitenciarului Poarta Albă, acolo unde a fost internat după ce a acuzat probleme de sănătate.


Cristi Borcea este mare crai și în spatele gratiilor. Vizitele soției sale, Alina, cu care are și un copil, și ale fostei neveste, Mihaela, cea pe care a lăsat-o să se ocupe de mai multe afaceri ale sale, deși au divorțat, nu i-au fost de ajuns fostului acționar de la Dinamo.


Potrivit România TV, omul de afaceri ar fi întreținut relații sexuale cu o asistentă de la spitalul Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost internat în mai multe rânduri pentru probleme de sănătate.


Conducerea închisorii ar fi făcut controale și ar luat măsuri drastice, după ce în salonul în care fusese internat Borcea s-au găsit mai multe sticle de whiskey și haltere, deși omul de afaceri este cunoscut a avea probleme cardiace și chiar a fost supus unei operații pe cord.


Salonul transformat în cuibușor de nebunii pentru Cristi Borcea este acum sigilat, iar omul de afaceri a fost mutat într-o celulă. 


Ce spune Administrația Penitenciarelor


În urma articolelor publicate în data de 11 decembrie 2014, ce fac referire la o persoanムcustodiatムde Penitenciarul Poarta Albăƒ, Administrația Naționalムa Penitenciarelor face urmăƒtoarele precizări:


Echipe multidisciplinare ale Administrației Naționale a Penitenciarelor au efectuat în luna noiembrie ș™i la începutul lunii decembrie 2014, la nivelul Penitenciarului-Spital Poarta Albăƒ, mai multe verificăƒri ale documentelor/ activităț›ilor specifice. Aceste controale au vizat sectoarele: medical, economico-administrativ ș™i siguranț›a deț›inerii ș™i regim penitenciar.


În urma controalelor efectuate nu a rezultat nicio informație care sムsusț›inムfaptul că între un anumit deț›inut și un cadru medical al penitenciarului-spital ar exista relaț›ii neprincipiale, care contravin normelor de eticムș™i deontologie profesionalăƒ. De asemenea, nu existムnicio informaț›ie care sムsusț›inムcムîntr-o anumitムcamerムde detenț›ie au fost găƒsite recipiente de băƒuturi alcoolice.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8194 secunde