Criminalul ura grădinița! Momentul în care Marius Cristian Botan ar fi decis să-și ucidă soția

397
Criminalul ura grădinița! Momentul în care Marius Cristian Botan ar fi decis să-și ucidă soția - nicoletabotan-1517645633.jpg

Articole recomandate

Marius Cristian Botan, criminalul care și-a ucis soția în grădinița pe care aceasta o patrona, pare să fi avut reale probleme. Bărbatul a trecut inclusiv prin mâna unor psihologi, care au încercat să-i înfrâneze frustrările. În momentul în care partenera sa de viață a pornit afacerea cu educația copiilor, omul a simțit că pierde teren. Și atât i-a fost! Criminalul ura grădinița, scrie libertatea.ro


O fire închisă, încătușată în propriile trăiri care-l măcinau zi de zi și-i transformau sufletul într-un sloi de gheață, Marius Cristian Botan a uitat în ultimii ani momentele în care, alături de Nicoleta, simțea că iubirea e dincolo de nori.


Și-ar fi cunoscut soția în liceu


Nicoleta și Marius Cristian Botan se cunoșteau de multă vreme, după unele surse, chiar din perioada liceului. S-au îndrăgostit nebunește și au avut o relație normală, ca în mai toate familiile de români.

Asta până în momentul în care femeia a decis să-și pună ordine în viață și să schimbe lista priorităților. Deschiderea grădiniței a fost, pentru ea, o împlinire. Nu a fost la fel și pentru Marius Cristian Botan, căruia afacerea soției i-a luat mințile. Cum munca îi ocupa mai toată ziua, femeia nu-i mai acorda atenția pe care Marius Cristian Botan și-ar fi dorit-o.

Criminalul ura grădinița


Acesta ar fi fost momentul care ar fi declanșat toate problemele care au apărut ulterior. Criminalul ura grădinița! Este concluzia la care au ajuns, în timpul anchetei, cei care i-au ascultat povestea.

Un episod care l-a afectat și mai mult și l-a transformat într-un criminal sângeros s-a consumat în decembrie 2017, atunci când spera să petreacă sărbătorile cu copiii. Lucru ce nu s-ar fi întâmplat.

Faptul că grădinița era "vinovata", era "cea" care i-a furat fericirea, vine și din faptul că toate discuțiile, certurile și, inclusiv, atacul asupra Nicoletei s-au petrecut înăuntrul unității sau în fața acesteia.

Marius Cristian Botan a fost arestat preventiv pentru omor calificat, după ce și-a înjunghiat soția chiar în grădiniță. După atac, individul a sunat la "112" și s-a predat polițiștilor.

sursa: libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5287 secunde