Criminalul unui homosexual din Constanța, găsit după jumătate de an

253
Criminalul unui homosexual din Constanța, găsit după jumătate de an - da-1358696029.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au arestat astăzi un bărbat de 60 de ani, suspectat că la începutul lunii iulie 2012 a omorât în bătaie un bărbat de 31 de ani din localitatea Satu Nou.

Oamenii legii au fost sesizați, pe 4 iulie 2012, că într-o baracă, la marginea localității Satu Nou, se află un cadavru în putrefacție.


Victima a fost identificată ca fiind Florin Junghi, în vârstă de 31 de ani, din localitate.
Necropsia efectuată a scos la iveală multiple traumatisme ce au stat la baza decesului.


"Moartea a fost una violentă" afirmau la acea dată anchetatorii.


Suspect de comiterea crimei a fost, din primele momente, Nicu Marcoglu, în vârstă de 60 de ani.
Cei doi bărbați împărțeau aceeași baracă, iar localnicii spun că obișnuiau să consume alcool împreună. Suspectul nu a mai fost găsit de la identificarea cadavrului, fiind dat în urmările generală.


În noaptea de 17 spre 18 ianuarie 2013, acesta a fost găsit în orașul Panciu și adus la Constanța. În timpul audieilor, acesta a negat că ar fi vinovat de comiterea crimei. Surse din cadrul anchetei ne-au declarat că bărbatul a fost supus unui test poligraf pe care l-a picat.


Aceleași surse susțin că cei doi bărbați ar fi intrat în conflict pe fondul consumului de alcool și nu exclud nici ipoteza potrivit căreia Florin Junghi să îi fi făcut avansuri sexuale suspectului. Bărbatul ucis era cunoscut ca fiind homosexual.


Mai mult, oamenii legii au preluat probe de la fața locului dar și probe AND de la suspect , pe care le-au trimis spre expertiză. În prezent suspectul se află în arestul Poliției Constanța.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1976 secunde