Criminalul care a ucis o femeie cu zeci de lovituri de cuțit, prins când încerca să evadeze

328
Criminalul care a ucis o femeie cu zeci de lovituri de cuțit, prins când încerca să evadeze - inchiasrerahova71036000-1523527175.jpg

Articole recomandate

Criminalul din Alba, care a omorât o femeie cu 25 de lovituri de cuțit, a încercat să evadeze din Penitenciarul în care este încarcerat. Gardienii au fost însă vigilenți și l-au oprit la timp. Acum, are un nou dosar penal, iar pe lângă cei 25 de ani de închisoare primiți pentru crimă, mai poate primi încă 3, scrie romaniatv.net


Tânărul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare pentru că a ucis o femeie într-un apartament s-a ales cu un nou dosar penal în închisoare. Pandelea Mihai Răzvan (28 ani) a fost trimis în judecată pentru tentativă de evadare din Penitenciarul Aiud.


Potrivit adevarul.ro, pentru această infracțiune, Pandelea riscă până la 3 ani de închisoare, pedeapsă care ar urma să se adauge celei pe care o execută în prezent.


"În data de 25 decembrie 2017, cu ocazia activităților specifice de servire a mesei, o persoană custodiată de Penitenciarul Aiud a părăsit secția de deținere în care era cazată și a escaladat un gard din incinta penitenciarului. Deținutul a fost somat și imobilizat, de îndată, de angajații unității de detenție, iar, conform prevederilor legale, administrația Penitenciarului Aiud a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate și a sesizat organele competente sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de evadare. De asemenea, față de deținut au fost luate toate măsurile legale, atât administrative cât și disciplinare", au precizat reprezentanții Penitenciarului Aiud.


Pe lângă pedeapsa de 25 de ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare, Pandelea a rămas și cu obligația de a despăgubi familia femeii ucise de el cu suma de 400.000 de lei. Victima acestuia a fost o tânără de 24 de ani din Mehedinți, Alina Bianca Tănăsie, care închiriase un apartament în Alba Iulia în care se prostitua, Pandelea fiind unul dintre clienții acesteia. Crima a avut loc în noaptea de 2/3 februarie 2016, iar tânăra a fost omorâtă cu 25 de lovituri de cuțit. Criminalul a fost reținut după trei zile.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5986 secunde