"CRIMINALUL A PLECAT CU GÂNDUL DE A O UCIDE PE SORA FOSTEI IUBITE". UCIGAȘUL ADRIANEI FARCAȘ, MĂRTURISIRI ȘOCANTE

8097
1
Nicolae Filimon, autorul crimei de la Delfinariu a recunoscut acuzațiile care i se aduc. Bărbatul a povestit procurorilor că în noaptea de vineri băuse aproape un litru de țuică și a plecat de acasă înarmat cu un cuțit. Voia să ajungă la sora fostei iubite și să-i aplice o corecție sau chiar să o omoare. O considera vinovată pentru despărțirea de fosta prietenă, care plecase în Anglia. În drum acesta s-a oprit să ia țigări, cerând un pachet pe datorie. 


"A plecat de acasă cu un cuțit lung de vreo 30 de centimetri, hotărât să ajungă la locuința surorii fostei iubite, pe care o bănuia că intervenise în relația lor. Nu era foarte hotărât, dar se pare că a plecat cu gândul de a o ucide pe sora fostei iubite. Cert este că în drum, s-a oprit la chioșcul de ziare, nu avea bani la el și a intrat să ceară un pachet de țigări. Victima a refuzat, a scos cuțitul și a amenințat-o că dacă nu îi dă țigările o omoară. Victima a țipat, iar el a intrat în spatele tejghelei și a înjunghiat-o. Nu a apucat să ia nimic, nici măcar pachetul de țigări pentru care venise", a declarat procurorul criminalist Sadîc Zafer, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.






Comentează știrea

TmTcjsviUKoZ
29 noiembrie 2016
KVUWJwVgAyxgCGoeRbP

IEXuCn wkvawlxxauzz, [url=http://mxfzcorduprw.com/]mxfzcorduprw[/url], [link=http://qjmgxtnyuaqu.com/]qjmgxtnyuaqu[/link], http://orwyoyyvpodm.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7634 secunde