€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Criminaliștii și mascații, vizitați de elevii constănțeni

Ştire online publicată Joi, 22 Martie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Cu ocazia Zilei Porților Deschise, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au primit, ieri, la sediul IPJ Constanța, vizita elevilor de la Școlile gimnaziale nr. 10 „Mihail Koiciu”, nr.28 „Dan Barbilian” și nr.39 „N.Tonitza”, din municipiul Constanța. 


Elevii au vizitat biroul Serviciului Criminalistic, unde le-au fost prezentate tehnica din dotare, laboratorul criminalistic și modul în care se face amprentarea unei persoane. De asemenea, elevii au vizitat și sala în care luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale se antrenează, privind curioși procedeele specifice și exercițiile demonstrative ale acestora.


Polițiștii constănțeni le-au împărtășit copiilor din experiența și secretul muncii lor, vorbindu-le, totodată, despre importanța acestei meserii în societate. De asemenea, polițiștii au răspuns cu entuziasm tuturor curiozităților celor mici și i-au încurajat să îmbrățișeze cu drag această profesie. 


Activitățile s-au desfășurat în contextul sărbătoririi zilei de 25 martie - Ziua Poliției Române și se înscriu în Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, prioritate națională și locală. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7625 secunde