Mai multe ştiri online:

Criminala de la metrou cere să fie pusă față în față cu prima victimă. DECLARAȚII BIZARE despre crimă

Ştire online publicată Miercuri, 20 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Magdalena Șerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe șinele de metrou în stația Dristor, le-a cerut miercuri judecătorilor de la Curtea de Apel să fie pusă în libertate, susținând că vrea să fie confruntată cu victima care a scăpat în stația Costin Georgian.


Magdalena Șerban a fost adusă miercuri la Curtea de Apel București, unde s-a judecat contestația ei la decizia de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, citate de realitatea.net, în momentul în care a fost adusă în sala de judecată, câțiva arestați aflați în boxă au strigat: "Criminala!".

Sursele mai spun că Magdalena Șerban a fost incoerentă în declarația dată în fața magistraților. Ea le-a cerut judecătorilor să fie plasată în arest la domiciliu sau control judiciar și a precizat că locuiește în Craiova. Femeia a arătat că se află în greva foamei și că a fost lovită în arest de un gardian. Ea a solicitat în instanță o confruntare cu tânăra din stația de metrou Costin Georgian.

Conform surselor, femeia a mai susținut că a avut "o discuție" cu prima tânără, iar cu a doua "o altercație", dar că nu a văzut când aceasta din urmă a căzut sau când a venit metroul.

Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul București, ea fiind acuzată de omor calificat și tentativă de omor.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7365 secunde