Criminal din Constanța, prins după 26 de ani!

659
1

Articole de la același autor

Un constănțean căutat de mai bine de două decenii pentru că a omorât un om a fost găsit de polițiști și extrădat în România. Bărbatul se afla de ani buni pe lista celor mai căutați infractori români, după ce, în 2002, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, pentru omor.

Marcel Arava, în prezent în vârstă de 50 de ani, a fost acuzat că în 1989 ar fi omorât un bărbat. În noaptea de 26 spre 27 decembrie, acesta ar fi băut împreună cu Dan Valeriu Relu și cu Ion Tomei, la locuința celui din urmă. La un moment dat, între cei trei a izbucnit un conflict, iar primii doi l-ar fi omorât pe Tomei, Arava lovindu-l cu un ciocan în cap. În 2002, instanțele constănțene l-au condamnat definitiv la închisoare pe Arava, dar acesta dispăruse între timp, fugind din țară.

Potrivit presei britanice, în urmă cu aproximativ zece ani, constănțeanul a intrat ilegal în Anglia, unde s-a căsătorit și a făcut și trei copii. În toată perioada aceasta, bărbatul a trăit sub o identitate falsă.

În 2014, pe baza cooperării polițienești și în urma valorificării informațiilor transmise de polițiștii constănțeni, bărbatul a fost reținut de oamenii legii din Londra. Iar în cursul acestei săptămâni, după desfășurarea tuturor formalităților, Marcel Arava a fost predat autorităților române, fiind adus în țară, unde urmează să-și ispășească pedeapsa, având în vedere că legislația românească a abrogat prescrierea crimelor. 

Comentează știrea

constantin
23 mai 2015
fara limitari

Fara limitari de accesare si doar dupa o prealabila informare amanuntita, oferita gratuit! Veti descoperi ca în momentul în care veti înceta sa oscilati si veti lua o decizie, ferma, de a ACTIONA neintarziat, indiferent de "sfaturile binevoitorilor" ce se ivesc totdeauna cu aerul lor suficient si alarmist, totul începe brusc sa "conspire" în ajutorul vostru (intregul univers va este favorabil). Caut urgent colaboratori part-time care vor sa castige cunoastere si bani în timpul liber, într-un proiect genial si generos cu toti participantii, nepereche la scara planetara. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite DOAR mesajul URK la adresa de email [email protected] Si pentru tine este o sansa reala!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Mai 2015
Stire din Eveniment : Femeie tâlhărită pe stradă
Pagina a fost generata in 0.3357 secunde