Crimele de la Caracal, reconstituite de procurori. Anunțul făcut de unchiul Alexandrei

242
Crimele de la Caracal, reconstituite de procurori. Anunțul făcut de unchiul Alexandrei - dinca-1568400937.jpg

Articole recomandate

Crimele de la Caracal vor fi reconstituite, luni și marți, de procurori, familia Alexandrei Măceșanu fiind informată de acest lucru.


Anunțul privind reconstiturea crimelor pe care Gheorghe Dincă susține că le-a comis a fost făcut, vineri, de unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu.


"Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anunțată de către procurori că luni și marți va avea loc reconstituirea la Caracal a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlinește 16 ani. Nu știu dacă vor include și experimentul judiciar solicitat de noi, respectiv simularea în aceleași condiții, cu aceleași materiale, în același loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi", a scris, vineri, pe Facebook, Alexandru Cumpănașu.


Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, și Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie.


Bărbatul susține că le-a răpit, le-a sechestrat și le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.


Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenușă, fragmente de oase și dinți, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală București au arătat că, în proporție de 99,93%, acestea aparțin Alexandrei Măceșanu.


De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicațiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenușă și resturi de oase, însă analizele legiștilor nu au putut stabili dacă acestea aparțin Luizei Melencu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3659 secunde