CRIMĂ TERIBILĂ! Un bărbat a fost ucis de doi necunoscuți luați la ocazie. ASASINII, CĂUTAȚI DE POLIȚIȘTI

869
1
CRIMĂ TERIBILĂ! Un bărbat a fost ucis de doi necunoscuți luați la ocazie. ASASINII, CĂUTAȚI DE POLIȚIȘTI - criminalisti-1511594254.jpg

Articole recomandate

Crimă în Călărași. Două persoane, soț și soție, au fost înjunghiate de doi bărbați pe care i-au luat la ocazie. Bărbatul a murit, în timp ce soția sa a fost rănită. 


xxx


Două persoane, soț și soție, au fost înjunghiate de doi bărbați pe care i-au luat în mașina lor, după ce au făcut autostopul. Șoferul i-a luat la ocazie pe cei doi tineri necunoscuți din comuna Dragalina iar la destinație, în comuna Perișorul, bărbatului i-a fost tăiat gâtul și a murit, în timp ce soția sa a fost rănită.

Medicii care au sosit la fața locului au declarat că ambele victime prezentau răni în zonă gâtului. Femeia, în vârstă de 55 de ani era în stare stabilă și a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Călărași. Bărbatul, de 58 de ani, era în stop cardio-respirator, iar pentru el nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Cei doi asasini au fugit de la locul crimei și sunt căutați de forțe numeroase de poliție și jandarmi, inclusiv cu câini. De asemenea, în zonă au fost instituite filtre, scrie libertatea.ro









Comentează știrea

guta
25 noiembrie 2017
ocazie

si atunci de ce sa iei pasageri de pe drum,ca sa-ti ia viata,mai bine nu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8882 secunde