Crimă odioasă: O femeie a fost ucisă cu peste 30 de lovituri de cuțit

460
Crimă odioasă: O femeie a fost ucisă cu peste 30 de lovituri de cuțit - crima3052593800-1320947341.jpg
O femeie în vârstă de 63 de ani din localitatea vasluiană Movileni a fost găsită moartă pe o bancă din sat, având peste 30 de urme de cuțit pe corp, principalul suspect în acest caz fiind fiul victimei, care a declarat anchetatorilor că nu-și mai amintește ce a făcut în noaptea crimei.

Potrivit polițiștilor vasluieni, femeia a fost ucisă în casa în care locuia împreună cu fiul său în vârstă de 40 de ani, chiar în ziua în care aceasta își sărbătorea ziua de naștere, transmite Mediafax.

După ce a fost lovită de peste 30 de ori cu un cuțit, femeia a reușit să fugă din locuință, încercând să ceară ajutorul unui vecin. Victima însă a reușit să ajungă pe o banca din fața locuinței vecinului, unde, de altfel, a fost găsită de către acesta a doua zi dimineață.

"Bărbatul care a găsit-o a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța că pe banca din fața locuinței sale se află cadavrul femeii, cu urme de sânge pe haine. Din primele cercetări, s-a stabilit că principalul suspect în acest caz este fiul victimei, cel care, în urma audierilor, a declarat că nu-și mai amintește nimic din ceea ce s-a întâmplat în acea noapte. De altfel, după comiterea faptei, bărbatul a mers la locuința unei bătrâne, spunându-i acesteia că este urmărit de mai mulți oameni. Ulterior, a ajuns la o altă casă din sat și a distrus hornul de pe acoperiș. În aceeași noapte, a ajuns și la locuința surorii sale care, sesizând starea de agitație în care se află, a solicitat sprijinul polițiștilor, însă fără a ști că fratele ei își omorâse mama. În cele din urmă, bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul de Urgență Bârlad", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Mihaela Ștraub.

Anchetatorii cred că femeia a fost ucisă de fiul său în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi.

Până în prezent, polițiștii nu au reușit să găsească arma crimei, fiind vorba, după urmele de pe corpul femeii, de un cuțit de bucătărie.

În ceea ce-l privește pe bărbat, acesta a fost internat, printr-o ordonanță a Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui pentru a se stabili dacă a comis fapta cu discernământ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Crimă la Limanu
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Moarte suspectă la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.9993 secunde