CRIMĂ LA METROU/ De ce ar fi comis criminala fapta. Ipotezele luate în calcul de anchetatori

345
CRIMĂ LA METROU/ De ce ar fi comis criminala fapta. Ipotezele luate în calcul de anchetatori - crima2-1513153016.jpg

Articole recomandate

Motivele care au împins-o pe criminala de la metrou să comită oribila faptă de marți seară sunt în continuare învăluite în mister. După mai multe ore de audieri, femeia a fost reținută de polițiști, de dimineață. 


La audieri, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă și nu a putut furniza anchetatorilor informații care să lămurească ce a motivat-o să comită crima. O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei, mai ales că a încercat să comită un gest similar asupra unei alte tinere, care a reușit să se salveze. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice.

Criminala, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a împins-o pe tânăra de 25 de ani în momentul în care trenul a intrat în stație, într-o ușă, iar victima a căzut între vagoane.


Polițiștii au intrat în alertă imediat, iar până la prinderea femeii, la fiecare gură de metrou au fost distribuite fotografiile cu suspecta. Polițiștii au luat de asemenea toate măsurile de precauție, pentru siguranța călătorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5636 secunde