Crimă la Constanţa. Şi-a înjunghiat concubina şi apoi a aruncat-o în Dunăre

1543
Crimă la Constanţa. Şi-a înjunghiat concubina şi apoi a aruncat-o în Dunăre - 1-1608566583.jpg

Articole de la același autor



Procurorii Parchetului de pe lângă tribunalul Constanţa au propus, astăzi, arestarea preventivă a unui bărbat de 67 de ani, T.I., din comuna Ghindăreşti, care şi-a înjunghiat concubina, apoi a aruncat-o în Dunăre, în timp ce aceasta încă mai trăia. Femeia a murit înecată. Bărbatul este acuzat de omor. 


Potrivit procurorilor, în luna septembrie 2020, în timp ce se afla la locuința din localitatea Ghindărești, inculpatul  T. I. a agresat-o pe concubina sa, victima E. A., prin lovire cu și de corpuri dure, respectiv prin înjunghierea repetată cu un obiect tăietor înțepător (posibil cuțit), pe corpul victimei fiind identificate cu ocazia necropsiei următoarele leziuni de violență: "echimoză retroauriculară dreaptă, fracturi costale drepte, fractură olecran drept, plagă înjunghiată lateral de fosa iliacă dreaptă, două plăgi tăiate în lungime de cca 3 cm dispuse una deasupra celeilalte, în partea temporal-dreaptă, plagă tăiată în lungime de cca 6 cm, dispusă orizontal occipital-dreaptă".


După agresiune, inculpatul a transportat-o și a aruncat-o pe concubina sa în fluviul Dunărea, aflat la o distanță de cca 470 metri de locuință, decesul victimei survenind din cauza asfixiei mecanice prin înec, fiind ulterior identificată plutind pe Dunăre în zona km fluvial 253.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5372 secunde