Crimă într-un spital din Hunedoara: un pacient și-a strangulat colegul pentru că era mai mare cu doi ani!

150
Crimă într-un spital din Hunedoara: un pacient și-a strangulat colegul pentru că era mai mare cu doi ani! - criminalzam11387383d77-1351264167.jpg

Un caz șocant s-a petrecut la Spitalul de Neuropsihiatrie din Hunedoara! Un pacient și-a omorât colegul de secție, strangulându-l cu un cordon de la un halat medical. Crima s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, bărbatul ucis fiind găsit mort, în pat, la mai bine de două ore de la comiterea faptei, scrie libertatea.ro.


După ce și-a omorât colegul, criminalul s-a întors în salonul său și s-a pus să doarmă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Pacientul ucigaș, Aurel Vasiu, de 65 de ani, ar fi așteptat până în jurul orei 01:30, să adoarmă colegul său din salonul învecinat, iar personalul medical să nu fie prin preajmă. Procurorii spun că bărbatul și-a pus pe mâini o pereche de mănuși, a intrat în încăperea alăturată, și l-a strangulat pe colegul său, Victor Bercea, de 67 de ani, din Petroșani.

Aurel Vasiu a fost reținut imediat și, în timpul audierilor, a recunoscut în fața anchetatorilor crima, dar nu a și motivat-o.

 

 

Citește mai mult...

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Actual : O crimă a fost elucidată după 13 ani!
Pagina a fost generata in 0.5234 secunde