CRIMĂ ÎNTR-UN AUTOBUZ DIN CONSTANȚA. Călător, în vârstă de 33 ani, ucis de un individ rămas încă necunoscut

29663
CRIMĂ ÎNTR-UN AUTOBUZ DIN CONSTANȚA. Călător, în vârstă de 33 ani, ucis de un individ rămas încă necunoscut - autobuzratclinia401-1500394032.jpg
În urmă cu o săptămână, pe data de 10 iulie, între doi bărbați aflați intr-un mijloc de transport în comun din Constanța a izbucnit un conflict spontan. La un moment dat, disupta verbală a escaladat, astfel încât cei doi s-au luat la bătaie. A fost suficient de un singur pumn pentru ca unul dintre ei să cadă din autobuz și să se lovească la cap de bordură. Victima a fost dusă la spitalul din Constanța. Ulterior a fost transportat la un spital din București unde a decedat. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru identificarea autorului și tragerea lui la răspundere penala.


Victima are aproximativ 33 ani. Din cate se pare a fost un conflict spontan. Victima si agresorul nu se cunosteau. S-au certat, victima a cazut din autobuz dupa ce ar fi fost lovita cu pumnul si s-a lovit cu capul de bordura.

Agresorul nu e cunoscut, dar e cautat de anchetatori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0449 secunde