CRIMĂ ÎNGROZITOARE LA CONSTANȚA: paznic omorât în BĂTAIE și abandonat în fața Spitalului Cernavodă

2427
CRIMĂ ÎNGROZITOARE LA CONSTANȚA: paznic omorât în BĂTAIE și abandonat în fața Spitalului Cernavodă - criminalisti1321519549108-1568199798.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați au fost arestați preventiv, fiind acuzați de comiterea unei teribile crime. Cei doi bărbați, dintre care unul șofer de TIR, sunt acuzați că au sechestrat un bărbat de 61 de ani, paznic la un garaj de TIR-uri din Medgidia, după care unul dintre ei l-a bătut până la omorât. 


Îngrozitoarea faptă a avut loc în după amiaza zilei de miercuri, 5 septembrie, în Medgidia. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, P.D. l-a lovit pe L.E.M., de 61 de ani, portar și paznic la garajul de TIR-uri, și l-a obligat să intre în portbagajul unui autoturism, cu care a fost dus în pădurea de la marginea orașului. Totul s-a petrecut în prezența lui L.A., amic cu primul inculpat. 


"Acolo primul inculpat a agresat-o extrem de violent pe victimă, lovind-o de peste 20 de ori cu pumnii, picioarele și un băț de lemn peste tot corpul, mai puțin în zona capului, astfel încât i-a provocat grave leziuni, inclusiv două fracturi ale femurului și tibiei piciorului stâng și mai multe fracturi costale. Deși prezent la agresiune, cel de-al doilea inculpat nu a încercat să oprească agresiunea sau să o salveze în alt mod pe victima lipsită de libertate, ci a asistat pasiv la acțiunile ilicite ale coinculpatului. În continuare, speriați de consecințele actelor agresive, inculpații au transportat-o cu o dubiță pe victimă și au abandonat-o pe o stradă din orașul Cernavodă, în apropierea spitalului, fără a o aduce însă direct în urgența unității medicale, de teama declarată de a nu fi recunoscuți și eventual opriți de polițiști", au arătat procurorii.


La scurt timp de la abandonarea pe trotuar victima a fost găsită decedată de un medic de gardă alertat de portarul spitalului, iar la autopsie s-a stabilit că decedase prin șoc traumatic și hemoragic, în cadrul unui politraumatism. 


Din relatarea inculpaților, a reieșit că primul inculpat a răpit-o și agresat-o pe victimă pentru că o bănuia că ar fi implicată în sustragerea a două baterii-acumulator de la autotrenul său parcat în curtea garajului păzit de victimă, așa încât a dorit să îi aplice o corecție și să o determine să recunoască furtul acumulatorilor.


În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă față de inculpați, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă în cursul zilei de 10 septembrie 2019 de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Septembrie 2019
Stire din Eveniment : Noi șefi în Poliția Constanța!
Pagina a fost generata in 1.9279 secunde