Crimă înfiorătoare. Un bărbat și-a ucis cu bestialitate vecinul, apoi s-a culcat în cealaltă cameră

250
Crimă înfiorătoare. Un bărbat și-a ucis cu bestialitate vecinul, apoi s-a culcat în cealaltă cameră - criminalisti-1507618531.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 71 de ani din Gurbediu, Buhor, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de omor.


Petru Foltuț, în vârstă de 71 de ani, este acuzat că în după amiaza zilei de joi, 5 octombrie, în timp ce se afla împreună cu victima sa, un consătean de 39 de ani, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri în zona capului cu un topor, leziuni în urma cărora victima a decedat.

După ce și-a lovit victima cu bestialitate în zona capului, desfigurându-i fața, a lăsat-o în agonie în propria locuință și a plecat liniștit să se culce în altă cameră, fără să anunțe autoritățile, nici imediat după săvârșirea faptei și nici ulterior, a doua zi.

Potrivit prim-procurorului Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cadavrul a fost descoperit de anchetatori a doua zi, după ce mama victimei, aflând de la vecini că fiul său a fost văzut ultima oară intrând în curtea agresorului, a alertat autoritățile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2524 secunde