Crimă în miez de noapte: bătrân imobilizat la pat, sufocat cu perna!

224
Crimă în miez de noapte: bătrân imobilizat la pat, sufocat cu perna! - crimaperna-1593189571.jpg

Articole de la același autor

Un bătrân imobilizat la pat a avut parte de un sfârșit îngrozitor: acesta a fost sufocat cu o pernă de un individ care a intrat peste victimă în apartament, în toiul nopții.

Un apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 2.00 noaptea, anunța că, într-un apartament de la etajul al patrulea al unui bloc de pe b-dul 1 Decembrie 1918, din municipiul Constanța, un bătrân strigă după ajutor. În scurt timp, la adresa indicată a ajuns un echipaj de poliție. Oamenii legii au intrat în apartament și l-au găsit pe proprietar, un vârstnic de 84 de ani, fără suflare în pat. Totodată, într-una din camere, ascuns după o ușă, a fost găsit și un bărbat de 39 de ani, suspectat că l-a ucis pe bătrân.

Din primele cercetări, se pare că suspectul este ginerele femeii care avea grijă de victimă. Acesta a profitat de neatenția soacrei lui și i-a sustras cheile de la apartamentul victimei, pe care a "vizitat-o" cu gând să obțină bani. Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că nu era prima dată când suspectul ar fi luat bani de la bătrâni. Dar, în noaptea de joi spre vineri, enervat de faptul că bătrânul a refuzat să îi dea bani și negăsindu-i economiile, suspectul ar fi luat o pernă și ar fi pus-o peste fața victimei, în timp ce aceasta striga după ajutor.

Nu a mai avut timp să fugă de la locul crimei, fiind surprins de polițiști chiar în apartamentul victimei. În timpul audierilor, suspectul și-ar fi motivat faptele prin faptul că nu avea venituri și nici loc de muncă, dar avea nevoie de bani pentru că ar fi fost diagnosticat cu cancer.

"În cauză se efectuează cercetări de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de omor", au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.389 secunde