Crimă în cartierul Palazu Mare

1751
Crimă în cartierul Palazu Mare - ecc9b8a24f9de308a2b46cff0e0e3595.jpg
O femeie din cartierul Palazu Mare a făcut, ieri dimineață, o descoperire înfiorătoare. Ea s-a dus să-și viziteze vecina, pe care nu o mai văzuse de câteva zile, însă ceea ce a descoperit a lăsat-o fără cuvinte. Speriată, femeia a pus mâna pe telefon și a anunțat polițiștii că vecina ei zace, în casă, într-o baltă de sânge.
Oamenii legii au sosit, imediat, la casa de pe strada Înfundătura Viilor din Palazu Mare, unde au găsit cadavrul unei femei.
Maria Aanei, de 59 de ani, se afla întinsă pe jos, cu fusta ridicată până la brâu și era plină de sânge. Criminaliștii au adunat probe de la fața locului, iar din primele cercetări, oamenii legii cred că ea a fost violată și apoi înjunghiată. Cu toate acestea, cauzele exacte ale morții vor fi stabilite de-abia după efectuarea necropsiei. În ceea ce privește mobilul crimei, se pare că acesta ar fi fost jaful.
Maria Aanei locuia de mai mult timp singură, ea fiind văduvă. Vecinii spun că era foarte cumsecade și nu avea dușmani. Totodată, aceștia au precizat că nu au mai văzut-o de vineri, ziua în care și-a luat pensia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3782 secunde