CRIMĂ DUPĂ CRIMĂ! Român ucis în apartamentul său din Londra. Un alt cadavru, găsit de polițiști

16356
1
CRIMĂ DUPĂ CRIMĂ! Român ucis în apartamentul său din Londra. Un alt cadavru, găsit de polițiști - 646x4041-1523955045.jpg

Articole recomandate

Radu Nicolae, originar din Brașov, a fost găsit înjunghiat în apartamentul în care locuia cu iubita sa și fiul său de doar șase luni. Polițiștii sunt în alertă, după ce în zonă a mai fost o crimă descoperită cu o jumătate de oră înainte.

Radu Nicolae locuia de cinci ani la Londra, unde era muncitor. Se stabilise în zoba Colindale, alături de iubita sa și de fiul său de șase luni. Zona este una liniștită, iar vecinii sunt șocați de cele întâmplate. Tânărul a fost găsit înjunghiat în apartamentul său duminică, 15 aprilie. 


A fost dus la spital, dar medicii nu au putut să îl mai salveze din cauza hemoragiei masive. Anchetatorii au dezvăluit că tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori. Radu Nicolae avea mulți prieteni în Marea Britanie. Aceștia au declarat poliției că tânărul era liniștit, nu avusese conflicte în ultima vreme, își iubea fiul și plăcea mult fotbalul. Vecinii săi spun că era un om liniștit și se înțelegea bine cu iubita sa.


 Polițiștii sunt în alertă maximă. Potrivit publicației Evening Standard, autoritățile anchetează în același timp și o a doua crimă, cu același mod de operare, după ce o femeie, în vârstă de 30 de ani, a murit în locuința sa din Brixton, nu foarte departe de zona în care a fost înjunghiat românul. 


Potrivit aceleași publicații, polițiștii ar fi audiat doi suspecți în acest caz, un bărbat și o femeie de 20 de ani. În comunicatul de presă, Scotland Yard a anunțat că de la începutul anului până în prezent, la Londra au fost 59 de cazuri de crimă.

Sursa: adeverul.ro


Comentează știrea

Ismail via brussel
17 aprilie 2018
!

Suspecți poate fi geloșii ,psihopați , anturajele ,și datoriile ,și prostituția masculină și feminină .cazul an urma anjunghieri ar fi vorba de datorii sau gelozii .an ziua de azi ne paște criminalitatea terorismul și datorii pe viață via băncile.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0178 secunde