Crima din Calea Victoriei. Principalul suspect, ARESTAT preventiv

121
Crima din Calea Victoriei. Principalul suspect, ARESTAT preventiv - arest-1461948605.jpg

Articole recomandate

Bărbatul acuzat că a ucis o vânzătoare de la magazinul fostei nurori a fostului șef SRI, Virgil Măgureanu, de pe Calea Victoriei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată, vineri, de magistrații Tribunalului București.

Potrivit anchetatorilor, joi, în jurul orei 9,00, Tiberiu Radu, în vârstă de 42 de ani, a venit la magazinul de lux de pe Calea Victoriei și a înjunghiat o vânzătoare în vârstă de 38 de ani. Bărbatul era supărat deoarece, după o relație de aproximativ un an, femeia îl părăsise. Criminaliștii au descoperit că Tiberiu Radu i-a aplicat femeii lovituri cu un cuțit având lama de aproximativ 25 cm, provocând victimei 25 de plăgi la nivelul toracelui, capului, brațelor și piciorului stâng. 



Potrivit romanialibera.ro, o colegă de muncă a femeii a sunat la 112. La locul crimei a sosit o ambulanță SMURD, însă medicii nu au reușit să o resusciteze pe femeie.

Potrivit surselor judiciare, vânzătoarea făcuse mai multe sesizări la poliție impotriva bărbatului.

După crimă, bărbatul a fugit de la locul faptei, și-a schimbat hainele după care s-a întors la magazin. Inițial, el a declarat poliției că se afla în zonă întâmplător.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2203 secunde