Crima de la Saraiu / Victima a fost ucisă în bătaie

642
Crima de la Saraiu / Victima a fost ucisă în bătaie - crimescenedonotenterbyccncbyfree-1318441444.jpg
Din primele investigații pe care procurorii criminaliști le-au efectuat la locul crimei, a ieșit la iveală faptul că Ionica Țurcanu și-a dat ultima suflare copleșită de loviturile crunte pe care agresorul i le-a aplicat. Principalul suspect în acest caz este chiar concubinul femeii, Niculae Cristea, în vârstă de 73 de ani.

Despre firul desfășurării evenimentelor, anchetatorii au putut afla că, în cursul serii de marți, cei doi, victima și agresorul, au consumat băuturi alcoolice în exces, după care, dintr-un motiv încă neelucidat, bărbatul s-a năpustit asupra femeii cu o ploaie de lovituri, lăsând-o în cele din urmă fară suflare într-o baltă de sânge.

După ce s-a "răcorit", fără să conștientizeze că Ionica a murit, Cristea s-a dus liniștit la culcare. Abia când s-a trezit a doua zi (n.r. astăzi) și a văzut că femeia nu mai este în viață, iar încăperea în care se afla era plină de sânge, Niculae Cristea s-a grăbit la un vecin de-al său căruia i-a povestit cele întâmplate, insistând că nu știe din ce cauză a murit femeia. Vecinul îngrozit de spusele bărbatului a alertat imediat autoritățile.

Polițiștilor deplasați la adresa semnalată le-a fost dat să găsească un peisaj cât se poate de macabru: pereți stropiți cu sânge, iar trupul neînsuflețit, zdrobit de lovituri al femeii întins pe podea.

Fiind principalul suspect în cauză, septuagenarul Niculae Cristea a fost ridicat de polițiști pentru a fi audiat în legătură cu cele întâmplate în ograda sa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : "Băiatul nostru nu este un criminal!"
Joi, 15 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Crimă între frați
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Crimă între frați la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.5077 secunde