CRIMA DE LA METROU / Ucigașa s-a recunoscut în imaginile de pe camere. Cine este autoarea omorului

Miercuri, 13 Decembrie 2017, 10:00
992
Femeia acuzată că a ucis o tânără la stația de metrou Dristor 1 se numește Magdalena Șerban. În timpul audierilor de la Poliția Capitalei ea s-a recunoscut în imaginile de pe camerele de supraveghere de la metrou.

Criminala este din județul Dolj și are 36 de ani. Ea era născută în localitatea Ostroveni, dar locuia de mai mulți ani în București, la Centrul Social Sf. Ioan, din sectorul 3 al Capitalei.

Conform reprezentanților Poliției Române, la audieri femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a făcut aceste gesturi. Marți seara, în jurul orei 20.00, ea a împins în fața metrolului, la stația Dristor 1, o tânără de 25 de ani. Victima a murit pe loc, iar atacatoarea a plecat de la fața locului ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu, principala suspectă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Ea a fost reținută pentru 24 de ore și va fi expertizată psihologic.

Femeia încercase un gest similar în stația Costin Georgian, cu puțin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a pățit nimic, scrie romaniatv.net
Articole pe aceeasi tema

Miercuri, 13 Decembrie 2017
Stire din Eveniment : Polițist prins cu droguri în club!
Pagina a fost generata in 0.3878 secunde