Crimă cu sfârșit neașteptat în Topalu: ucigașul cu potcoave!

992
1
Descoperire macabră făcută, sâmbătă, de localnicii din comuna Topalu. În jurul prânzului, mai mulți localnici au găsit cadavrul unui bărbat de 55 de ani, plin de sânge, în zăpadă, într-o fermă de la marginea localității, pe care o păzea. Zona a fost imediat înconjurată de polițiști și procurori, mai ales că toate indiciile arătau că ar putea fi vorba de o crimă: victima, identificată ca fiind Marian Anghel, fusese lovită cu putere la cap și era plină de sânge. Mai mult, în curte a fost găsită o dâră de sânge, care ducea spre grajduri.
Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă, pentru efectuarea necropsiei, iar anchetatorii au scotocit fiecare colțișor al fermei și au început să vorbească cu sătenii, pentru a desluși ce s-a întâmplat și cine a comis grozăvia. După câteva ore, oamenii legii au dat de o pistă. Cel mai probabil, susțin anchetatorii, criminalul este calul victimei. Se pare că, în jurul miezului nopții, bărbatul a ieșit din ghereta unde stătea (ușa acesteia a fost găsită deschisă, iar televizorul aprins), moment în care se presupune că a fost lovit de animal. De altfel, colegii victimei au afirmat că animalul este nărăvaș și nu de puține ori l-au sfătuit pe bărbat să renunțe la el.
Dacă suspiciunile polițiștilor se adeveresc o va arăta necropsia, cu ajutorul căreia se va stabili cauza concretă a decesului. Victima era căsătorită și avea un copil.

Comentează știrea

cici
13 februarie 2012
mda

poitaii nostri cei destepti, ce sa spun...daca nu e de vina mortul pe cine sa arunce ei vina ? pe cal normal ca de, calul doar nu si-o lua avocat sa-l apere !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Crimă odioasă în cartierul Km 5
Pagina a fost generata in 0.7071 secunde