CRIMĂ CU SÂNGE RECE LA CONSTANȚA / Bărbatul care și-a înjunghiat mortal fosta iubită a fost arestat preventiv

562
1
CRIMĂ CU SÂNGE RECE LA CONSTANȚA / Bărbatul care și-a înjunghiat mortal fosta iubită a fost arestat preventiv - crima-1454154183.jpg

Articole recomandate

Nicolae Guciu, criminalul care și-a înjunghiat mortal fosta iubită a fost arestat preventiv. Individul nu este la prima crimă. În 1993, acesta a mai comis o crimă pe vremea când era militar în termen.


Dupa 20 de ani stați după gratii, bărbatul de 44 de ani a dat buzna în casa fostei iubite, supărat că aceasta avea o relație cu un alt bărbat.


Gelos, Nicolae nu a acceptat situația și nu s-a împăcat cu gândul despărțirii și a intrat peste femeie în casă. Cei trei copii ai victimei au sărit asupra agresorului, ajutați și de actualul iubit al femeii și au încercat să-l imobilizeze. Nu au mai reușit însă pentru că Nicolae a înjunghiat-o mortal pe Mihaela.

A fost a doua crimă a lui Nicolae, după cea comisă în armată în anul 1993. Atunci, a fugit din unitate cu un Kalasnikov și a dat peste părinții unei alte iubite, pe care i-a impușcat mortal. Atunci a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.



Comentează știrea

adevar
31 ianuarie 2016
adevar

Toti romani au aceasi minte . din stirile lor se vede ce fel de oameni sunt romani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1424 secunde