Crimă cu sânge rece în cartierul Palas. Femeie ucisă sub ochii celor trei copii ai ei

879
Crimă cu sânge rece în cartierul Palas. Femeie ucisă sub ochii celor trei copii ai ei - crima-1454090224.jpg

Articole recomandate

În plină noapte, un apel la 112 i-a alertat de polițiștii Secției 4 de Poliție Constanța, care s-au deplasat de urgență pe strada Bicazului din cartierul Palas.


Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit că o femeie de circa 40 de ani a fost pur și simplu măcelărită cu un cuțit, de nimeni altul decât fostul său concubin, după ce acesta a dat buzna în casa ei. Tragedia este cu atât mai mare cu cât totul s-a petrecut chiar sub ochii celor trei copii ai femeii și ai bunicului acestora, care a încercat să intervină pentru a salva viața femeii, dar care a fost rănit la rândul lui. 


În toiul scandalului, agresorul a fost și el rănit la mână, dar starea sa nu este gravă. Atât el cât și tatăl victimei au fost transportați la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.


Victima a fost înjunghiată de mai multe ori în zona abdomenului. Din cauza rănilor profunde, și în ciuda eforturilor disperate depuse de medicii con-stănțeni, femeia a decedat la spital, vineri dimineață. 


Autorul omorului, Nicolae Gogiu, născut în 1972, este recidivist. Acesta a săvârșit o altă crimă, pe vremea când era militar, faptă pentru care a stat în spatele gratiilor 20 de ani. El a fost dus în arest și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3328 secunde