CRIMĂ CU SÂNGE RECE! FEMEIE UCISĂ CU TOPORUL, DE CONCUBIN

433
1
CRIMĂ CU SÂNGE RECE! FEMEIE UCISĂ CU TOPORUL, DE CONCUBIN - criminalisti13214956988881500531-1520758285.jpg

Articole recomandate

O femeie din comuna Pogana, județul Vaslui, a fost ucisă cu toporul de către concubinul ei. Crima s-a produs la scurt timp după ce polițiștii veniseră în casa celor doi să verifice o plângere depusă de mama criminalului. Femeia reclamase faptul ca fiul ei fusese bătut de concubină și de nepot și că aceștia i-au furat și o sumă importantă de bani. Bărbatul nu era acasă în momentul sosirii polițiștilor, iar după plecarea agenților acesta a revenit la locuința sa și, după o ceartă cu concubina, a ucis-o pe aceasta, lovind-o cu un topor în cap, scrie realitatea.net



Crimă s-a petrecut în localitatea Pogana, din județul Vaslui. Bărbatul a venit acasă și, pe fondul unui conflict mai vechi, s-a luat la ceartă cu concubina lui.

"Între cei doi concubini existau nenumărate conflicte cu agresiune, de mai mult timp. Victima a făcut plângeri la poliție dar și le-a retras, iertându-și concubinul de mai multe ori. De aproximativ trei săptămâni, femeia dormea cu fiul ei în cameră, separându-se de concubin. Astăzi (ieri – n.r.) a fost anunțată poliția la 112, de către mama agresorului care a reclamat că fiul ei a fost bătut de cocubină și fiul ei, polițiștii au constatat că cele sesizate de bătrână nu se confirmă, victima infirmând că ar fi avut loc vreun conflict. Polițiștii nu au găsit agresorul acasă când au fost să verifice reclamația. El a venit în jurul orelor 16.00, s-a certat cu victima, iar femeia s-a încuiat în cameră. Agresorul a luat un topor și a spart ușa camerei, a intrat peste victimă, lovind-o cu toporul în cap, aceasta decedând în urma loviturilor primite. Cadavrul a fost transportat la Serviciu de Medicină Legală Vaslui pentru efectuarea necropsiei", a precizat procurorul criminalist Alice Ruja, pentru vremeanoua.ro.

Criminalul are 51 de ani și este cunoscut în localitate drept un om violent și mare consumator de alcool. Pe numele său a fost deschis un dosar penal. Bărbatul riscă ani buni de închisoare.



Comentează știrea

Pop Mihai
11 martie 2018
Selectam moderatori de anunturi

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4981 secunde