CRIMĂ CU SÂNGE RECE! ACTRIȚĂ DIN "LAS FIERBINȚI", UCISĂ DE SOȚ. Devenise mamă de trei săptămâni

5222

Articole recomandate

Anastasia Cecati, actrița care a jucat în serialul "Las Fierbinți" a fost ucisă cu sânge rece de soț, în apartamentul în care locuiau. După ce și-a ucis soția, bărbatul s-a aruncat de la etaj. Actrița, care era și fotomodel, devenise mamă de trei săptămâni.


Anastasia Cecati a fost găsită cu o plagă în regiunea gâtului, în apartamentul din Chișinău. După crimă, bărbatul a ales să își pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul 7. Bărbatul și-a ieșit din minți după ce s-a certat cu soția lui, scrie Publika.md.




Anastasia Cecati era cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți", iar soțul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală.

Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter "Crash and Burn".

Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport.

Totodată, pe pagina Anastasiei de pe o rețea de socializare, internauții au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe.


xxx


Detalii cutremurătoare în cazul dublei tragedii din Capitală. Corpul neînsuflețit al bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit lângă un bloc de locuințe. Iar în apartamentul din care se presupune că a căzut victima, poliția a găsit-o pe soția acestuia, și ea fără suflare. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat. În altă cameră poliția a găsit copilul acestora de numai 20 de zile care a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Capitală.


Bărbatul și-ar fi părăsit prima nevastă, iar în ziua incidentului acesta a venit la respectiva soție. Aceștia ar fi avut discuții contradictorii și s-ar fi certat, iar bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuțitul în jurul gâtului.


Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul "Las Fierbinți", iar soțul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală.


Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter "Crash and Burn".


Frumoasa moldoveancă s-a mutat apoi cu traiul în Dubai. Acolo, Anastasia Cecati lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album. Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Februarie 2018
Stire din Eveniment : Echipajul Fregatei Regina Maria, în doliu
Pagina a fost generata in 0.5089 secunde