Crima care a îngrozit un oraș. Și-a ucis tatăl cu o șurubelniță

250
Crima care  a îngrozit  un oraș.  Și-a ucis tatăl cu o șurubelniță - crimacare-1407682919.jpg

Articole de la același autor

Crimă îngrozitoare la Medgidia, unde un bărbat de 53 de ani și-a ucis tatăl vitreg cu o șurubelniță. Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc vineri, 8 august. Suspectul, Maurice Milea, în vârstă de 53 de ani, se afla într-o magazie din gospodăria situată într-un cartier mărginaș al orașului Medgidia. La un moment dat, pe fondul unui conflict spontan, tatăl său vitreg, în vârstă de 75 de ani, a început să-l lovească pe bărbat cu un băț, pe spate. Enervat peste măsură și impulsionat de alcoolul pe care-l consumase înainte, suspectul s-a întors și a înfipt în umărul stâng al victimei șurubelnița pe care o avea în mână.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care a transportat victima la spital. Potrivit cadrelor medicale, în momentul în care a fost urcat în salvare, bătrânul era conștient și chiar refuza să fie dus la spital. La spital, însă, starea acestuia de sănătate s-a înrăutățit și a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața.

Sâmbătă, suspectul a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, fiind anchetat pentru omor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0214 secunde