Crima care a îngrozit Londra, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE. Ucigașul montase camere video la dușul Florinei

25181
1
Dezvăluiri incendiare în cazul crimei care a îngrozit Londra. Ucigașul profesoarei de origine română Florina Pastina (36 de ani), din Croydon (sudul Londrei), și-a recunoscut vina în fața judecătorilor de la Old Bailey. 


El a ucis-o cu brutalitate, după ce dezvoltase o obsesie pentru aceasta. Mai mult, a spus că a comis crima aflat fiind sub influența cocainei și a vizionării de materiale pornografice extreme. 


În vârstă de 34 de ani, Lucian Stinci era atât de obsedat de Florina Pastina, încât instalase camere video inclusiv la duș, în locuința pe care o împărțeau în Croydon.


El a atacat-o pe profesoară în timp ce se afla în bucătărie, lovind-o în mod repetat în cap cu ciocanul. Pe corpul victimei s-au mai găsit arsuri despre care s-a stabilit că proveneau de la un ceainic cu apă fierbinte. Bărbatul i-a atacat apoi cu același ciocan și pe nepotul și nepoata victimei, amândoi în vârstă de 25 de ani, care au fost răniți, dar au reușit să fugă. 


Lucian Stinci a primit 20 de ani de pușcărie. El venise în 2008 în Marea Britanie și lucra ca supervizor la un hotel. 
Florina Pastina era profesoară și venise în Marea Britanie în 2010. 


Comentează știrea

costy
17 martie 2018
Lucrezi în timpul liber!

Castiga bani online! Tocmai s-a lansat cel mai simplu sistem de obtinut venituri in timpul liber! Castiga bani online! Acum este momentul sa incepi! Castiga bani online si bucura-te de cea mai profitabila cariera! Noi te indrumam pas cu pas, cu atentie, iar tu castigi bani! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, cauta-ne la adresa de emeil: pacurarucostica1963@gmail com

Pagina a fost generata in 2.2261 secunde