Credea că-i merge, dar s-a înșelat! Cum a fost depistat un șofer, de polițiștii de la frontieră

235
Credea că-i merge, dar s-a înșelat! Cum a fost depistat un șofer, de polițiștii de la frontieră - oancea-1540211396.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași au depistat un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru mijlocul de transport pe care îl conducea.


În data de 21 octombrie a.c, ora 00.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, cetățeanul român Eduard O., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza județului Neamț, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie.


La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice, prezentat la control pentru autoturismul în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.


Cu privire la cele constatate, bărbatul în cauză a declarat că a achiziționat recent autoturismul și nu are cunoștință de faptul că documentul prezentat la control ar fi fost fals.


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4944 secunde