GALERIE FOTO / Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un cumplit accident rutier, ÎN CONSTANȚA, în această dimineață

41444

Articole recomandate

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a produs pe din cauza vitezei neadaptate.

"A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat", au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.

Accidentul a fost sesizat în jurul orei 7.00 dimineața, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DJ 226. Echipajul medicalal Serviciului de Ambulanță l-a găsit pe conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, decedat. Surse din anchetă spun că la volanul mașinii era creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Acesta era singur în mașină când s-a produs accidentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8397 secunde