COVID-19, mai răspândit în Poliție decât în alte structuri ale M.A.I.

202
COVID-19, mai răspândit în Poliție decât în alte structuri ale M.A.I. - covidinfectati2-1606760576.jpg

Articole de la același autor

Din ce în ce mai mulți polițiști se îmbolnăvesc de COVID-19, atrag atenția sindicaliștii. Astfel, potrivit celor mai recente statistici, în rândul angajaților Ministerului Afacerilor Interne au fost confirmate aproape 8.000 de infectări. Este vorba despre: 549 de funcționari de la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, 1.225 de angajați de la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, 3.669 de angajați din cadrul Poliției Române, 1.747 de salvatori din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și 805 din alte structuri ale M.A.I.

În acest context, atrag atenția sindicaliștii, lipsa de reacție din partea autorităților cu privire la acordarea stimulentului pentru risc medical ridică din ce în ce mai multe semne de întrebare. „De asemenea, se impune suplimentarea cantităților de materiale de protecție sanitară, în acord cu normele de sănătate și securitate în muncă, stabilite prin lege”, a mai subliniat Cosmin Andreica, lider sindical Europol.

La nivelul IPJ Constanța, în primele două săptămâni ale lui noiembrie, erau confirmați cu noul coronavirus 15 polițiști. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6266 secunde