COTAR amână protestul programat azi

295
COTAR amână protestul programat azi - 61833645-1551301747.jpg
Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) a decis, în urma întâlnirii cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și cu ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, amânarea protestelor programate joi în Piața Victoriei, a declarat pentru AGERPRES, Vasile Ștefănescu, președintele COTAR.

"Am decis să amânam protestul două săptămâni. Așteptăm publicarea proiectului Legii taximetriei pe site-ul Ministerului Dezvoltării, așa cum ni s-a promis", a precizat Ștefănescu.

COTAR anunțase că va relua protestele de stradă, joi, 28 februarie, dacă Guvernul nu va promova ordonanță promisă în urmă cu două săptămâni, referitoare la modificarea Legii taximetriei.

Conform unui comunicat al Ministerului Transporturilor, miercuri, la sediul MT, a avut loc întâlnirea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, și a viceprim-ministrului și ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, cu reprezentanții Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR), în care s-a stabilit ca proiectul de act normativ de modificare a Legii taximetriei nr. 38/2003 să fie publicat vineri pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), iar după parcurgerea etapelor de avizare interministerială documentul să fie introdus pe ordinea de zi a ședinței de Guvern.

"În urma întâlnirii s-a convenit ca vineri, 1 martie 2019, pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), să fie publicat anunțul referitor la inițierea procedurii de consultare publică cu privire la proiectul de act normativ de modificare a Legii taximetriei nr. 38/2003", se spune în comunicat.

Sursa: Agerpres

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5779 secunde