Costel Ghimiș, noul șef al Poliției Caracal, a picat examenul pentru acest post în 2017

143
Costel Ghimiș, noul șef al Poliției Caracal, a picat examenul pentru acest post în 2017 - caracal-1565032319.jpg

Articole recomandate

Comisarul șef Costel Ghimiș, șef al biroului de Ordine publică din cadrul Poliției municipiului Caracal, a fost împuternicit să ocupe începând de luni funcția de șef al Poliției Caracal.


Ghimiș a mai încercat să ocupe acest post și în urmă cu doi ani, prin concurs, dar a fost respins.


Potrivit informațiilor de pe site-ul IPJ Olt, citate de Agerpres, la concursul pentru șefia Poliției Caracal, desfășurat la finalul anului 2017, Costel Ghimiș a obținut nota 5,80 la interviul structurat pe subiecte profesionale, el fiind respins și în funcția menționată ajungând comisarul șef Nicolae Mirea, care a avut nota 7,95 la același interviu.


La conducerea Poliției Caracal a fost împuternicit și un adjunct, respectiv inspectorul principal Nicușor Țucma, care a ocupat până acum funcția de șef al Secției 5 de Poliție Rurală Deveselu.


Fostul ministru de Interne Nicolae Moga a anunțat pe 26 iulie că va fi înlocuită conducerea Poliției Caracal din cauza modului în care a fost gestionat cazul dispariției Alexandrei Măceșanu.


Tot fostul ministru Nicolae Moga a decis schimbări din funcțiile de conducere și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Olt, fiind încetate împuternicirile atât pentru șeful inspectoratului județean cât și pentru cei doi adjuncți ai săi.


În locul foștilor șefi au fost împuterniciți Vasile Armașu în funcția de șef al inspectoratului și Nețoiu Laurențiu și Cătălin Marin Comănceanu în cele două funcții de adjuncți.


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.073 secunde