Coronavirus. Infirmieră de la un cămin de bătrâni, anchetată

392
Coronavirus. Infirmieră de la un cămin de bătrâni, anchetată - infirmierasursaziare-1586870703.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au anunțat întocmirea unui nou dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor și fals în declarații, în contextul stării de urgențe impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

Astfel, potrivit anchetatorilor, o femeie de 48 de ani, infirmieră în cadrul unui cămin de bătrâni, este cercetată penal pentru că nu a informat angajatorul că a luat contact cu o persoană întoarsă din străinătate în ultimele patru săptămâni, respectiv cu soțul care s-a întors din Belgia. În prezent, femeia este cercetată de Poliția orașului Negru Vodă.

Reamintim că acesta este al doilea dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, primul fiind întocmit unui bărbat care s-a prezentat la spital, împreună cu fiul său, și a negat că ar fi intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv pentru Covid-19, deși soția lui era deja internată în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1006 secunde