Coronavirus / Două surori gemene, asistente medicale, au murit la 3 zile una de cealaltă

232
Coronavirus / Două surori gemene, asistente medicale, au murit la 3 zile una de cealaltă - surori-1587800905.jpg

Articole recomandate

Două surori gemene, asistente medicale în Marea Britanie, au decedat la interval de câteva zile una de cealaltă, după ce s-au infectat cu Covid-19, scrie BBC.


Katy Davis (37 de ani), asistentă la pediatrie, a murit, marți, la spitalul din Southampton, în timp ce geamăna sa, Emma, fostă asistentă medicală, a decedat, în același spital, trei zile mai târziu.


″Întotdeauna au spus că au venit împreună pe lume și vor pleca împreună. Nu există cuvinte pentru a descrie cât de speciale erau. Tot ceea ce și-au dorit a fost să-i ajute pe alții. Încă de când erau mici, se jucau prefăcându-se că sunt doctorițe sau asistente medicale. Și-au îngrijit cu dragoste toți pacienții, erau oameni excepționali", a declarat, pentru BBC, sora mai mică a celor două, Zoe.


Potrivit acesteia, cele două femei sufereau și de alte boli și nu se simțeau bine de ceva timp.


Katy, care lucra la Spitalul pentru copii din Southampton, a fost testată pozitiv cu Covid-19 la internarea în spital și a decedat marți seară. Sora ei geamănă, cu care locuia în aceeași casă, a murit vineri.


"Colegii au descris-o drept o asistentă dedicată, care a împărtășit din cunoștințele ei pentru a se asigura că pacienții primesc grija de care au nevoie. Emma Davis a lucrat la același spital precum sora ei, timp de nouă ani, până în 2013", se arată într-un comunicat al Colegiului Regal al asistentelor medicale.


În total, 50 de asistente medicale și-au pierdut viața de la debutul pandemiei, în Marea Britanie.


 Sursa: BBC


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6253 secunde