Corina Martin, după moartea tragică a fratelui său: "A venit timpul să fac anunțurile triste..."

Vineri, 17 Mai 2019
2395
Cauzele accidentului aviatic petrecut miercuri, în care și-a pierdut viața omul de afaceri constănțean Liviu Bucățică, fratele fostei șefe a Turismului, Corina Martin, încă nu au fost stabilite. În timp ce ancheta este în plină desfășurare, Corina Martin a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj emoționat, prin care anunță că trupul neînsuflețit al fratelui său ajunge astăzi, acasă, la Constanța.

"A venit timpul să fac anunțurile triste... Da, a fost identificat... Da, este el. Atâta cât se poate să mai fie el... Greu, greu...Sperăm să îl primim la Constanța diseara, așa cum ne-am organizat. Prima oprire va fi ACASA, în Tomis III, la Biserica de cartier, "Pogorârea Sfântului Duh", pe Aleea Magnoliei. Sperăm să ajungă la ora 17.00. Rămânem acolo pentru două ore, măcar, pentru ca toți vecinii, colegii, prietenii și oricine altcineva să își poată lua Rămas bun. Apoi, pentru diseară, la noapte și mâine, vom rămâne alaturi de el la Casa Albastră, la Cimitirul Central, pentru a fi lângă el în ultimele ore de dinainte... Timpul va trece, încă, implacabil, orice am face noi....Așa încât duminică, ora 13, va trebui să îl conducem spre poarta către Eternitate.

A fost un om vesel și generos în sentimente și in orice avea. Si vesel vreau eu să rămână în amintirea orișicui ...", este mesajul Corinei Martin.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.318 secunde