Copilul unei românce, ucis de un imigrant indian. Sora geamănă e în stare critică

307
Copilul unei românce, ucis de un imigrant indian. Sora geamănă e în stare critică - cristineladatcu44627400-1490000040.jpg

Articole recomandate

Un imigrant indian a fost arestat în Marea Britanie după ce și-a ucis unul dintre copiii gemeni cu un topor și a rănit-o grav pe sora lui geamănă, informează presa britanică, citată de he Telegraph. Mama copiilor gemeni este de origine română și trăiește cu familia ei la Londra, scrie The Telegraph.



Atacul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un apartament din zona Finsbury Park, în partea de nord a Londrei. Autoritățile suspectează că agresiunile au avut loc în timpul unui conflict familial între un imigrant de origine indiană și partenera lui de viață, cu care a făcut gemeni.

Poliția l-a arestat pe tatăl copiilor, Bidhya Sagar Das, un imigrant indian în vârstă de 33 de ani, după mai mult de 24 de ore de căutări. Fetiția rănită este internată în stare critică într-un spital din Londra.

Mama gemenilor este româncă și o cheamă Cristinela Datcu. Autoritățile nu au comunicat identitățile victimelor, însă presa britanică le-au afalt în cele din urmă, după mesajele apărute pe Facebook.

"Suspectul este Bidhya Sagar Das, în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe strada Wilberforce, în apartamentul în care au fost găsiți copiii. (...) Incidentul pare a fi de natură casnică. Ancheta continuă", a comunicat Poliția metropolitană londoneză.

Scene de groază

Potrivit unui vecin și prieten al cuplului indianului, femeia se afla în baie, unde își făcea duș. Între timp, indianul a luat un topor și i-a dat în cap băiețelului și a lovit-o și pe fetiță. Vecinul cuplului a auzit țipete și a intrat în apartament, unde i-a văzut pe micuții gemeni plini de sânge.

El a chemat imediat poliția și salvarea, dar tatăl criminal al micuților dispăruse deja. A fost prins de polițiști după aproximativ 24 de ore. El este acuzat de omor și tentativă de omor (în cazul fetiței care se zbate încă între viață și moarte), scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4968 secunde