€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Copilul înjunghiat în inimă pentru că scuipa semințe în autobuz, operat de urgență

Ştire online publicată Luni, 05 Februarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Copilul din Iași înjunghiat în inimă pentru că scuipa semințe în autobuz a fost operat de urgență la spitalul de copii din Municipiu.  Bărbatul care a înjunghiat copilul din Iași în autobuz pentru că mânca semințe a fost reținut pentru 24 de ore, în timp ce victima a fost operată la spitalul de copii din municipiu. Medicii susțin că obiectul ascuțit i-a provocat adolescentului o plagă în zona pieptului, la câțiva centimetri de inimă.


Purtătorul de cuvânt al Poliției județului Iași, Anca Vâjiac a declarat că bărbatul care a înjunghiat copilul din Iași are 46 de ani, iar în urma audierilor a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosire ilegale de obiecte periculoase.

Polițiștii susțin că scandalul între bărbat și copilul din Iași a izbucnit în mijlocul de transport, bărbatul enervându-se că adolescentul mânca semințe în autobuz și arunca pe jos cojile.

"La un moment dat, suspectul a scos un fel de briceag, care era atașat la setul de chei, și l-ar fi înțepat pe tânăr", a declarat luni purtătorul de cuvânt al Poliției județului Iași, Anca Vîjiac.

Copilul din Iași înjunghiat în inimă duminică seară în autobuz a fost operat la spitalul Sfânta Maria din Iași, starea acestuia fiind stabilă. Medicii susțin că obiectul ascuțit i-a provocat copilului din Iași o plagă în zona pieptului, la câțiva centimetri de inimă.

Sursa: News.ro

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8368 secunde