Copilul înjunghiat în inimă pentru că scuipa semințe în autobuz, operat de urgență

1223
4
Copilul înjunghiat în inimă pentru că scuipa semințe în autobuz, operat de urgență - img-1517840449.jpg

Articole recomandate

Copilul din Iași înjunghiat în inimă pentru că scuipa semințe în autobuz a fost operat de urgență la spitalul de copii din Municipiu.  Bărbatul care a înjunghiat copilul din Iași în autobuz pentru că mânca semințe a fost reținut pentru 24 de ore, în timp ce victima a fost operată la spitalul de copii din municipiu. Medicii susțin că obiectul ascuțit i-a provocat adolescentului o plagă în zona pieptului, la câțiva centimetri de inimă.


Purtătorul de cuvânt al Poliției județului Iași, Anca Vâjiac a declarat că bărbatul care a înjunghiat copilul din Iași are 46 de ani, iar în urma audierilor a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosire ilegale de obiecte periculoase.

Polițiștii susțin că scandalul între bărbat și copilul din Iași a izbucnit în mijlocul de transport, bărbatul enervându-se că adolescentul mânca semințe în autobuz și arunca pe jos cojile.

"La un moment dat, suspectul a scos un fel de briceag, care era atașat la setul de chei, și l-ar fi înțepat pe tânăr", a declarat luni purtătorul de cuvânt al Poliției județului Iași, Anca Vîjiac.

Copilul din Iași înjunghiat în inimă duminică seară în autobuz a fost operat la spitalul Sfânta Maria din Iași, starea acestuia fiind stabilă. Medicii susțin că obiectul ascuțit i-a provocat copilului din Iași o plagă în zona pieptului, la câțiva centimetri de inimă.

Sursa: News.ro





Comentează știrea

Mihai
5 februarie 2018
bine

Foarte bine a facut. Trebuia sa-l injunghie in cap mai bine si sa vina si pe la noi in CTa apoi!

Ismail via emirates
5 februarie 2018
Romania puli

Și dacă mânca semințe cu ce la deranjat criminali și sihopatii se supără repede bolnavi pai daca erai an Dubai pedeapsa cu moartea ați pui mintea cu copii pedofilii.

Tase
5 februarie 2018

Stii sa citesti? Tiganul manca seminte si scuipa cojile pe jos.Exact ca in tiganie. Si in Dubai tot asa se face? Atunci ia-l acolo.

Răspuns la: Romania puli
Adăugat de : Ismail via emirates, 5 februarie 2018
Și dacă mânca semințe cu ce la deranjat criminali și sihopatii se supără repede bolnavi pai daca erai an Dubai pedeapsa cu moartea ați...
Sica
6 februarie 2018
tiganul ismail

Doar cu crematoriul si cu bataia se pot civiliza aceste jeguri de oameni care nu ne lasa sa traim civilizat. Cu siguranta omul i-a spsus sa nu mai scuipe pe jos si evident acel tigan l-a jicnit si injurat si ajungi la astfel de cazuri fara sa vrei. Dupa ce ca platim o groaza de taxe ca guvernul sa le dea o parte din bani acestor speci de anilale mai suntem obligati sa traim in jeg ca asa vor ei . Sper ca acel om sa nu pateasca mare lucru si as ruga autoritatile sa inteleaga ce a dus la aceasta situatie .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0409 secunde