COPILE DIN CONSTANȚA, TRANSFORMATE ÎN SCLAVE SEXUALE. "Șefii" lor, reținuți de DIICOT

1781
2
COPILE DIN CONSTANȚA, TRANSFORMATE ÎN SCLAVE SEXUALE.
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea DIICOT Constanța, au destructurat o grupare infracțională organizată care ar fi exploatat sexual două minore de 13 și 14 ani. Patru persoane au fost reținute și ulterior arestate preventiv, iar față de alte 2 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar.


În cauză s-au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Constanța, pentru destructurarea unei grupări infracționale organizate specializate în trafic de minori și proxenetism. La activități au participat și criminaliști din cadrul I.P.J. Constanța, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanța. 


Din cercetări a reieșit că, începând cu luna mai a.c., 6 persoane, din municipiul Constanța, ar fi constituit un grup infracțional organizat, în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism. Astfel, membrii grupării ar fi recrutat, transportat și adăpostit, în scopul exploatării sexuale, pe artere rutiere din județul Constanța, două minore, de 13 și 14 ani, obținând bani din practicarea prostituției de către acestea. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost găsite ambele minore exploatate sexual și au fost ridicate pentru cercetări 4.200 de lei, un autoturism, mijloace de comunicații și arme albe.


Ca urmare a administrării probatoriului, 4 dintre cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior arestați preventiv, pentru 30 de zile, de instanța de judecată, iar față de ceilalți doi membri ai grupării a fost dispusă măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.


Comentează știrea

Lucian
22 iunie 2017
parchete?

Cam multe tipuri de parchet: parchet de pe langa.., diicot, dna /si destui infractori lasati liberi din care unii sunt 'salariati de succes!!

eugen
22 iunie 2017
smekeri

Inchisorile nu corespund la nivelul de cazare cerut de detinuti, salariile sunt mici pentru cei din parchete, un supliment le este necesar!

Răspuns la: parchete?
Adăugat de : Lucian, 22 iunie 2017
Cam multe tipuri de parchet: parchet de pe langa.., diicot, dna /si destui infractori lasati liberi din care unii sunt 'salariati de succes!!
Pagina a fost generata in 0.3836 secunde